Dag van de Dialoog 2020

De Dag van de Dialoog 2020 gaat niet door begin november.

We hebben met onze partners in de wijken overlegd en hoe jammer wij het ook vinden, we hebben moeten besluiten dat de Dag van de Dialoog 2020 niet doorgaat. In ieder geval nu niet. We willen, indien mogelijk, later een dialoog voeren over ‘Thuis in je wijk’. We hebben bij veel mensen enthousiasme ondervonden en we hopen dat we dat vuurtje later weer op kunnen stoken.
In de tussentijd gaan wij ons beraden op wat we nog wel kunnen doen met onze Stichting in Dialoog. Want we zijn er van overtuigd dat dialoog nodig blijft. Wil je meedoen? Mail ons via info@dagvandedialoog.nl en volg onze socials voor nieuwe online meetings.

 

Het thema is: Thuis in je wijk. Bekijk deze video, waarin Manon Vermeulen het thema toelicht.


Thuis in je wijk

Je huis is je thuis. Je veilige haven. Dat is voor iedereen belangrijk. Met plezier wonen gaat om de stenen én om de mensen. In én om je huis. Want een goede buur is beter dan een verre vriend. Rotterdam is een trotse bouwstad, maar dat kan ook verkeerd uitpakken. Je wijk kan ook teveel veranderen. En wat als jij nieuw bent in de wijk?

Voel jij je nog of al thuis in de wijk?

Praat hierover mee tijdens de Dag van de Dialoog! In een tafelgesprek luister je naar elkaars ervaringen en dromen. Je leert zo je buren beter kennen. Dit maakt de weg vrij voor nieuwe ontmoetingen.


 

 

We hebben er deze keer voor gekozen om onze dialoogmethodiek wat aan te passen. We behouden het goede en voegen er iets aan toe. Bekijk deze video, waarin Margot Hameetman de nieuwe aanpak toelicht.