juli 2023
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezer,

Het jaar is alweer halverwege! Wij hebben inmiddels ons jaarverslag gepubliceerd en zijn trots op de stappen die we vorig jaar gezet hebben. Hierdoor hebben dit jaar een heldere koers: wij ondersteunen Rotterdammers en Rotterdamse organisaties die dialoog willen organiseren en begeleiden. En wij zouden Stichting In Dialoog niet zijn als we die wens niet ook aanjagen. Dat doen we door:
  • gesprekken met Rotterdammers te voeren, op hun of ons initiatief; regelmatig geven we n.a.v. deze gesprekken trainingen en werven we deelnemers voor de basistraining.
  • twee keer per jaar de basistraining 'Dialoogbegeleiding' aan te bieden; de volgende editie start 25 oktober, de inschrijving staat nu open!
  • twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst te organiseren voor dialoogorganisatoren en -begeleiders. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen zij elkaar leren kennen en samen dialoogplannen smeden. Ook blijven we samen leren over dialoog, zoals tijdens de netwerkbijeenkomst op 24 april over de 'lagen van een verhaal' olv. Luistergoud. De volgende editie is woensdag 29 november, 20.00 - 22.00 uur, Nivon Rotterdam.
    Zet dit vast in je agenda!
Binnenkort evalueren wij ook onze nieuwe koers, samen met de feedback die we van jullie kregen op 21 september. Wil je bijdragen aan die evaluatie, laat het ons dan weten via hallo@dagvandedialoog.nl.

We wensen je een mooie zomerperiode!

Tot snel, het bestuur
Email Marketing Powered by MailPoet