oktober 2020
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezers,

Het zal jullie niet ontgaan zijn: we zitten in Nederland in een gedeeltelijke lockdown. En dat brengt ook voor ons een dilemma met zich mee. Hoewel bijeenkomsten tot 30 personen nog mogelijk zijn (en zo hebben wij onze Dag van de Dialoog in de wijken ook ingericht), events zijn verboden.

We hebben met onze partners in de wijken overlegd en hoe jammer wij het ook vinden, we hebben moeten besluiten dat de Dag van de Dialoog 2020 niet doorgaat. In ieder geval nu niet. We willen, indien mogelijk, volgend jaar graag een dialoog voeren over ‘Thuis in je wijk’. We hebben bij veel mensen enthousiasme ondervonden en we hopen dat we dat vuurtje later weer op kunnen stoken.

In de tussentijd gaan wij ons beraden op wat we nog wel kunnen doen met onze Stichting in Dialoog. Want we zijn er van overtuigd dat dialoog nodig blijft. Wil je meedoen? Mail ons via info@dagvandedialoog.nl of houd onze socials in de gaten voor aankondigingen van online bijeenkomsten!

Tot snel, namens het bestuur

De partners in de wijken

Dialoog doen wij altijd samen. De stichting zelf is ontstaan uit een samenwerking van Rotterdamse maatschappelijke organisaties. Maar nieuw in 2020 was, dat wij samenwerking gezocht hebben met organisaties in de wijken. Het bleek een mooi proces, om de organisaties en daardoor de wijken te leren kennen.

We hebben dan ook alvast een aantal partners aan jullie voorgesteld via onze website:
Striktly Salsa & Bachata (Afrikaanderwijk)
Wijkpastoraat Oude Westen
Stadstrainers (Afrikaanderwijk)
Leeszaal Rotterdam West (Oude Westen)

Poster & flyer in nieuwe huisstijl

Voor het eerst is er dit jaar een poster en flyer ontworpen in onze nieuwe huisstijl. Weer door Daphne van Drenth, die ook onze huisstijl ontwikkelde. Omdat we zo blij zijn met de speelse blokjes en strakke opmaak, delen we hem graag nog met jullie.
Flyer
MailPoet