september 2020
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezers,

Er is veel gebeurd deze zomer: nieuwe bestuursleden, aangepaste methodiek, nieuwe aanpak. We zijn er met veel energie mee aan de slag gegaan en houden jullie graag op de hoogte.

Tot snel, namens het bestuur

Aangepaste dialoogmethodiek

De Dag van de Dialoog maakt sinds de start gebruik van een methodiek, die is afgeleid van de appreciative inquiry en bestaat uit vier rondes. We hebben de kracht van deze methodiek in stand gehouden en er iets aan toegevoegd. Kijk de video, waarin nieuw bestuurslid Margot Hameetman het toelicht!
Screenshot

Uitnodiging: 30 september webinar

Graag nodigen we alle Rotterdamse dialoogfans uit om mee te doen aan een webinar op 30 september, van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens dit webinar doen wij een oproep doen aan iedereen die graag wil bijdragen aan de Dag van de Dialoog 2020 als dialoogbegeleider, partner of op elke andere manier. We onderzoeken hoe we samen actie kunnen ondernemen.

Wil jij ons helpen om het gesprek gaande te houden? Doe mee met het webinar en zie hoe je hieraan een bijdrage kunt leveren. Aanmelden hoeft niet, als herinnering kan je het Facebook-event liken.

Het webinar vindt plaats via Zoom. Klik op 30 september iets voor 19.30 uur op deze link: https://us02web.zoom.us/j/83218201583?pwd=bit4SU5rdFRPSjkvNldOOThKTjR6Zz09 en je komt vanzelf in de meeting.

Een warm welkom voor: Art Groenenboom

Eén van de nieuwe bestuursleden, de enthousiaste pensionado Art Groenenboom, stelt zichzelf graag voor! Namens het bestuur interviewde Cor van Drieberge hem en schreef daarover een blog.

MailPoet