maart 2021
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezers,

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen! We hebben de eerste editie van onze basistraining 'Dialoogbegeleiding' succesvol gedraaid en kondigen in deze nieuwsbrief de volgende editie aan. Daarnaast begint onze community voor dialoogbegeleiders te groeien. Doe jij ook mee?

Tot snel, namens het bestuur

Basistraining 'Dialoogbegeleiding'

'Inspirerend', 'leerzaam' en 'toepasbaar' waren veelgehoorde begrippen in de evaluatie van de eerste editie van onze basistraining 'Dialoogbegeleiding'. Lees hier enkele reviews van onze eerste editie. We zijn dan ook erg trots dat het ons gelukt is een kwalitatieve training neer te zetten. We leren de deelnemers niet alleen de dialoogmethodiek, maar ook hoe je een meer dialogische houding in je dagelijkse werk en leven kunt inzetten. "Wie ben jij als dialoogbegeleider?" is de centrale vraag en in elke bijeenkomst onderzoeken de deelnemers een stukje van het antwoord.

De volgende editie van de basistraining start op woensdag 12 mei 2021 en omvat 5 bijeenkomsten (waarvan je er één zelf organiseert). Lezers van deze nieuwsbrief krijgen voorrang op het inschrijven! Want pas vanaf volgende week kondigen we de training breder aan. Wil je dus verzekerd zijn van een plekje, schrijf je zo snel mogelijk in! Inschrijven kan t/m 5 mei.
IMG_20190625_200244

Dialoog bij jou?

De Stichting in Dialoog wil graag aansluiten bij wat er leeft in Rotterdam en daarover een gesprek mogelijk maken. Het zijn onderwerpen die raken, inspireren of polariseren. Denk bijv. aan klimaat, discriminatie, de zorg, samen leven, coronavaccinatie of vrijheid. Wil jij in jouw omgeving zo'n onderwerp bespreken of bespreekbaar maken? Mail ons via info@dagvandedialoog.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Jaarverslag 2020

Lees in ons jaarverslag 2020 hoe we ondanks corona toch een succesvol jaar hebben gehad!

Klik hier voor het jaarverslag.
Vrijwilligersdag

Online community dialoog010

Eind vorig jaar richtten we een LinkedIn-groep op, die dialoogbegeleiders in Rotterdam de mogelijkheid biedt om met elkaar te leren om dialoog te voeren als een professional. Het uiteindelijke doel van deze community is zoveel mogelijk dialogen in Rotterdam te voeren met ervaren dialoogbegeleiders, zodat de kwaliteit van de dialoog goed is. Iedereen uit Rotterdam die dialoogvaardigheden wil oefenen, is welkom.
MailPoet