oktober 2021
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezers,

We zijn ontzettend trots dat we voor de Dag van de Dialoog 2021 weer dialoogtafels in de stad kunnen organiseren! Niet alleen omdat het weer kan na meerdere lockdowns en lange tijd 1,5 meter afstand houden. Maar vooral omdat we het deze keer met heel veel mensen uit de stad samen doen. We bedanken alle dialoogbegeleiders en andere betrokkenen voor hun inzet!

Doe jij ook mee?

Hopelijk tot bij de Dag van de Dialoog, het bestuur

Inschrijving Dag van de Dialoog staat open

Van 29 oktober t/m 7 november organiseren vele dialoogbegeleiders hun dialoogtafel in Rotterdam. Op de kaart staan alle locaties die nu bekend zijn in Rotterdam. Ook worden er enkele online dialogen én dialogen in andere steden georganiseerd.

Aan welke dialoogtafel schuif jij aan?
Locaties 20211013

Gezamenlijke opening & sluiting

We vinden het geweldig dat er dialoogtafels op vele plekken in Rotterdam georganiseerd worden. Tegelijkertijd missen we het om met dialoogfans bij elkaar te zijn. Daarom organiseert onze samenwerkingspartner Dona Daria een digitale opening en sluiting. En jullie zijn van harte uitgenodigd! Gewoon om even met elkaar dialoog te voelen. Zien we je online?

Opening: vrijdag 29 oktober, 10.00 - 10.30 uur, via zoom. Zet in je agenda!
Sluiting: zondag 7 november, 16.00 - 16.30 uur, via zoom. Zet in je agenda!

Helpen met werven
<-->
LinkedIn, Facebook of Instagram
#dagvandedialoog #dialoog #onverwachteontmoeting #goedgesprek #ontmoeten #verbinding #Rotterdam
<-->

Wat kan je verwachten?

Ben jij nieuw met dialoog en wil je weten wat je kan verwachten?
Lees dan de blog van Ank!

De organisatie

Wil je meer weten over wie de aanstichters van de Dag van de Dialoog zijn tegenwoordig? Kijk eens op de vernieuwde pagina van het bestuur!
Bestuur SID

We zijn niet de enige!

In oktober en november organiseert ook Me & Society dialoog in Rotterdam. Met een ander thema en een andere opzet. Het is de Walk & Talk: tijdens een wandeling praat je met een andere Rotterdammer over het koloniale en slavernijverleden van Rotterdam. Je leert elkaars verleden en verhaal kennen. En je ervaart welke waarden jullie gemeenschappelijk hebben.

Benieuwd? Lees hier meer!
MailPoet