december 2021
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezers,

Het einde van het jaar nadert in rasse schreden. Het bestuur van de Stichting In Dialoog neemt even rust rond de feestdagen. We ronden het jaar aan het af met een laatste heisessie om onze missie en doelen vast te stellen en met het jaarverslag schrijven. We zijn enorm trots op wat we dit jaar gedaan hebben en zien uit naar meer. Meer hierover volgend jaar!

Verder bereiden we ook al enkele nieuwe activiteiten voor 2022 voor: een brainstorm en een boekbespreking. Doe je mee?

Tot in 2022, het bestuur

Brainstorm nieuwe dialoogvormen

Met een Rotterdams theatergezelschap gaan we nieuwe dialoogvormen ontwikkelen. Welk gezelschap houden we nog even voor ons, maar het lijkt een mooie samenwerking te worden. We willen samen gaan leren en experimenteren.

Eén dialoogvorm gaan we in de eerste maanden van 2022 al ontwikkelen. Wil je meedoen in een online brainstorm hierover op dinsdag 18 januari, 19.30-20.30 uur? Meld je dan aan bij ankjansen@dagvandedialoog.nl. Je ontvangt vooraf informatie over het theatergezelschap en hun vraag.

Boekbespreking

'In dialoog'

Stichting In Dialoog en Luistergoud gaan samen een nieuw avontuur aan: de boekbespreking! In 5 bijeenkomsten bespreken we 'In dialoog' van Kees Voorberg en Eelco de Geus grondig met elkaar. Beide auteurs zijn expert in dialoogbegeleiding. Het boek is geschreven voor mensen die hun dialogische houding willen verdiepen en zelf een dialoog willen begeleiden. We gaan van start met minimaal 5 deelnemers.

Wanneer: januari t/m mei, elke vierde dinsdag van de maand (25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april en 24 mei), 19.00 – 21.00 uur.

Waar: online via Zoom.

Gespreksbegeleiding: Ben de la Mar (Luistergoud) en Ank Jansen (Stichting In Dialoog)

Het boek: Op de website van de uitgever vind je meer informatie over het boek en kan je het bestellen (levertijd 3-5 dagen): 'In dialoog'.

Inschrijven of vragen: ankjansen@dagvandedialoog.nl

In dialoog
En tot slot wensen we jullie natuurlijk...
Kerstkaart voorkant
Email Marketing Powered by MailPoet