september 2022
facebook instagram linkedin 
DSC_01802

Nieuwe koers

Woensdag 21 september bespraken we met een mooie selectie van dialoogfans, grotendeels uit Rotterdam, de nieuwe koers van de Stichting In Dialoog. Na een geanimeerde ontvangst, waarin bekenden en nieuwe mensen elkaar ontmoetten, presenteerde voorzitter Ank Jansen de plannen voor de komende jaren. Kernpunten uit de presentatie waren:
  • De focus op de Dag van de Dialoog in de eerste week van november wordt vervangen door een bredere opzet
  • Door het hele jaar heen ondersteunen wij individuen en organisaties die met een dialoog een voor hun relevant onderwerp willen bespreken; deze dialogen kunnen openbaar zijn, of voor specifieke doelgroepen
  • De betrokken organisatie is 'eigenaar' van de dialoog, de stichting ondersteunt daar waar wenselijk met training, inhoudelijke expertise en/of organisatie
  • Twee maal per jaar (voor- en najaar) wordt de basistraining ‘Dialoogbegeleiding’ gegeven, met een open inschrijving; hierdoor blijft dialoogbegeleiding voor iedereen toegankelijk
  • Twee maal per jaar, na de laatste bijeenkomst van de training, organiseren we een bijeenkomst met ons gehele netwerk, waarin gezamenlijk vooruit wordt gekeken naar o.a. mogelijke dialoogthema's.
Met deze nieuwe koers hopen wij meer impact te maken met dialoog. Op 21 september is uitgebreid over deze aanpassing gesproken. Het was een boeiende avond en als bestuur hebben we veel input gekregen. Wij zijn daar erg blij mee. In de volgende nieuwsbrief vertellen we graag over de feedback.

Vind jij ook iets van deze nieuwe opzet en wil je dat met ons delen? Neem contact met ons op, we horen graag jouw ideeën hierover!
DSC_01502

Uitnodiging: netwerkbijeenkomst 16 november

Tijdens de inspiratie bijeenkomst op 21 september hebben we weer ervaren hoe fijn en noodzakelijk het is om in verbinding te staan met ons netwerk. Door met elkaar te delen, voel je weer waar de energie zit, wat de uitdagingen zijn, wat aansluit en wat niet, maar vooral ook waar de verbinding zit en hoe we het echt samen (kunnen) doen.

Dat willen we vaker, doe je mee?

Op 16 november organiseren we daarom een netwerkbijeenkomst. We doen dit aansluitend op de laatste bijeenkomst van de basistraining 'Dialoogbegeleiding'. De kersverse dialoogbegeleiders kunnen zo ook kennismaken met andere dialoogliefhebbers en we hopen op deze momenten ervaringen te delen, elkaar te inspireren en samen te leren.

Kom je op 16 november ook naar de netwerkbijeenkomst? We willen dan met jullie onderzoeken welke dialogen het halfjaar daarna mogelijk/nodig zijn en wat een ieder daarin kan doen. Meld je aan door op deze link te klikken.

Graag tot ziens op de 16e!

Inschrijving basistraining 'Dialoogbegeleiding'

We hebben weer een nieuwe basistraining 'Dialoogbegeleiding' ingepland! Deze keer organiseren we 3 bijeenkomsten: 19 oktober, 2 november en 16 november. Tussen 2 en 16 november organiseren deelnemers hun eigen dialoogtafel.

Een deelnemer vertelde achteraf: "Een mooie krachtige training waar je in korte tijd de essentie van een dialoog leert kennen en zelf al doende leert. Uitnodigend en bevlogen team dat klaarstaat met bemoedigende en leerzame feedback. Top!"

Bekijk onze website voor meer informatie & inschrijven.
Email Marketing Powered by MailPoet