februari 2023
facebook instagram linkedin 
Website_Header_1
Beste lezer,

Wist je dat wij tegenwoordig ook regelmatig trainingen op maat geven? Veel organisaties vinden dialoog belangrijk. Wij ondersteunen hen door in-company een training te verzorgen. Mail ons (hallo@dagvandedialoog.nl) als je ook interesse hebt!

Verder blijven trainingen met open inschrijving ook belangrijk voor ons. Dit helpt ook het Rotterdamse netwerk van organisaties en mensen die werken met dialoog te versterken. Kers op de taart is de netwerkbijeenkomst die we op 12 april weer organiseren. Kom je ook?

Tot snel, het bestuur

Vouchers voor basistraining

Stichting Luistergoud stelt twee vouchers beschikbaar voor onze basistraining 'Dialoogbegeleiding'! Luistergoud ondersteunt lokale initiatieven die verbindingen tussen mensen versterken, waaronder onze dialogen.

Wil je kans maken op een voucher, mail dan vóór 21 februari je motivatie naar info@luistergoud.nl o.v.v. dialoogbegeleiding. We horen daarin graag hoe jij met dialoog wil bijdragen aan een mooier Rotterdam. Op 22 februari krijgen de twee winnaars bericht.

Data: 8 maart, 22 maart en 12 april.
Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur.
Locatie: nog niet bekend, op een centrale plek in Rotterdam.
Tussen 22 maart en 12 april organiseer je je eigen dialoogtafel.

Meer informatie & inschrijven: https://www.dagvandedialoog.nl/basistraining/

Netwerkbijeenkomst 12 april

Op 12 april (20.30 - 22.00 uur) organiseren we onze eerste netwerkbijeenkomst van 2023. Hierin brengen we mensen samen met hart voor dialoog en hart voor Rotterdam. We verkennen welke initiatieven we de komende tijd samen kunnen ontplooien.

In 2022 hebben we een eerste netwerkbijeenkomst georganiseerd met ongeveer 20 mensen. De deelnemers van de training stelden zichzelf voor. We hadden een 'gesprek op voeten', waarin we bewegend door de ruimte met elkaar in gesprek gingen. We deelden welke onderwerpen ons aan het hart gaan en waarover we dialogen wilden organiseren. We dachten met elkaar mee, gaven tips en stelden vragen. Het was een mooie avond, vol energie en inspiratie. Ook op 12 april zorgen we voor een vorm of manier om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd weggaan.

We zijn heel benieuwd wat voor jullie waardevol is in zo'n bijeenkomst. Mail ons op hallo@dagvandedialoog.nl met je ideeën.
Email Marketing Powered by MailPoet