Reviews

De training ‘Dialoogbegeleider’ heb ik met heel veel plezier en enthousiasme gevolgd. De trainers en begeleiders waren super in het overbrengen van de leerstof en methodiek. Er werd heel goed en efficiënt omgegaan met de tijd, aandacht en energie van de groep. De eerste “online training” ervaring was super dankzij de trainers en begeleiders. Ik zou dit iedereen aanraden, omdat het geen dat je mee krijgt je anders zal laten kijken naar onze mooie wereld. De informatie is ook zo makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

 

Het was een fijne training! Dank Ank, Margot en Cor. In slechts 5 bijeenkomsten van een uur stoomden jullie iedereen klaar voor het begeleiden van een dialoog. Het waren inspirerende bijeenkomsten die bij iedereen de waarde van de dialoog vergrootten evenals ons zelfvertrouwen ermee aan de slag te gaan. Ik kreeg er energie van!

 

Leerzame en verhelderende training met een goede boodschap.

 

De dialoogmethode vind ik erg mooi en zit goed in elkaar. Het gesprek wordt rustig opgebouwd vanuit de eigen ervaring naar dromen en doen waardoor er mooie gesprekken en ontmoetingen kunnen ontstaan tussen de deelnemers. Doordat ik zelf een dialoog moest organiseren en begeleiden, doorliep ik alle stappen en leerde ik het écht te doen.