Dag van de Dialoog 2017

Dag van de Dialoog 2017

2 oktober 2017 0 Door admin

Uitnodiging voor het vieren van de 16e Dag van de Dialoog 2017 op zondagmiddag 5 november 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

“Ik geef mezelf twee uur cadeau” is de gevleugelde uitspraak van een deelnemer van een Dialoogtafel. Zo krijgen ook dit jaar Rotterdammers de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de Dag van de Dialoog. Het thema is dit jaar SAMEN.

U bent op zondagmiddag 5 november 2017 om 13.00 uur van harte welkom in de prachtige Grote of St Laurenskerk aan het Grotekerkplein. De opening bestaat onder andere uit een Rotterdams muzikaal optreden en het uitreiken van de dialoog-award.  Om 14.00 uur gaan wij op verschillende plekken aan het Grotekerkplein aan tafel om met elkaar in Dialoog te gaan. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten met een drankje en hapje in Gebouw De Heuvel.

Wij nodigen iedereen uit om SAMEN deze fantastische gelegenheid te gebruiken om een steentje bij te dragen aan onderlinge uitwisseling, elkaar beter te begrijpen en te genieten van de rijkdom aan verhalen van de deelnemers.

De Dag van de Dialoog wordt mede mogelijk gemaakt door:
Dag van de Dialoog Rotterdam, Gebouw De Heuvel, stichting RADAR, IDEM Rotterdam, Art.1, Gilde Rotterdam, Cultuur Concreet, Werkcafé Rotterdam, Mesam, Laurenskerk, Brahma Kumaris Spirituele Academie,  Stadspodium en het Comité Erasmus en vele andere partners.

Aanmelden kan tot 1 november 2017 via deze link: https://eu.123contactform.com/form-19733/Dag-Van-De-Dialoog-2017

Informatie over (openbaar) vervoer: Het Grotekerkplein ligt vlakbij NS en metro station Blaak en Beurs. Daar stoppen ook tram 21 en 24.

Bent u moeilijk ter been, wilt u dit dan van tevoren aangeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden? Mail dan naar info@dagvandedialoog.nl