Dag van de Dialoog 2018

Dag van de Dialoog 2018

2 november 2018 0 Door admin

Verrassende ontmoetingen, nieuwe inzichten en inspirerende ideeën: de Dag vande Dialoog is bij uitstek de dag om met andere Rotterdammers in gesprek te gaan. Op 2 november 2018 

vindt voor de zeventiende keer de Dag van de Dialoog plaats. Op deze bijzondere dag kunnen Rotterdammers met elkaar het gesprek aan en met elkaar de Dag van de Dialoog vieren.

Het thema dit jaar is ‘Elkaar zien’. Op straat, in de metro of in de supermarkt: iedere dag gaan stadsgenoten aan elkaar voorbij. Maar wanneer neem je de tijd om niet alleen naar andere Rotterdammers te kijken, maar elkaar ook echt te zien?

Op vrijdagochtend 2 november 2018 bent u van harte welkom om met andere Rotterdammers om de tafel te gaan. Op het Dakpark in Delfshaven, het grootste openbare park óp een dak, start de bijeenkomst om 9.30 uur. Na een welkomstwoord gaan we in restaurant Dakpark aan tafel om met elkaar de dialoog aan te gaan. Om de verbinding tussen deelnemende Rotterdammers nog sterker te maken, is er na de plenaire afronding voor iedereen lunch.

De Dag van de Dialoog 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door IDEM Rotterdam, Stichting Dag van de Dialoog, RADAR – vóór gelijke behandeling en tegen discriminatie, Pameijer, Dia- Rozenburg, Zadkine, Brahma Kumaris Spirituele Academie en restaurant Wereldkeuken Dakpark.

Wanneer: vrijdag 2 november 2018, van 9.30 tot 13.00 uur
Waar: restaurant Wereldkeuken Dakpark, Vierhavenstraat 79, Rotterdam
Meedoen: meld je voor 30 oktober 2018 aan via deze link

Restaurant Wereldkeuken Dakpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf metrohalte Marconiplein is het ongeveer tien minuten lopen.