Doen

Hoe meer dialogen in Rotterdam, hoe beter! Op deze pagina vind je een overzicht van onze geplande activiteiten. Klik hier als je zelf een dialoog wil organiseren, klik hier als je als organisatie ons wil inschakelen om te ondersteunen bij het organiseren van een dialoog.

Klik hier voor onze privacyverklaring. Deze is van toepassing op gebruik van onze website en social media kanalen, inschrijven voor onze nieuwsbrief en deelname aan onze events.

Lopende activiteiten

Op 14 september organiseren wij een bijeenkomst voor alle geïnteresseerden om toelichting te geven op de nieuwe koers. Meer informatie volgt.

De basistraining ‘Dialoogbegeleiding’ gaat op 19 oktober weer van start. Klik hier voor meer informatie.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten, klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Afgeronde activiteiten

Boekbespreking ‘In dialoog’: vanaf dinsdag 27 januari, 19.00 – 21.00 uur

Stichting In Dialoog en Luistergoud gaan samen een nieuw avontuur aan: de boekbespreking! In 5 bijeenkomsten bespreken we ‘In dialoog’ van Kees Voorberg en Eelco de Geus grondig met elkaar. Beide auteurs zijn expert in dialoogbegeleiding. Het boek is geschreven voor mensen die hun dialogische houding willen verdiepen en zelf een dialoog willen begeleiden. We gaan van start met minimaal 5 deelnemers.

Wanneer: januari t/m mei, elke vierde dinsdag van de maand (25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april en 24 mei), 19.00 – 21.00 uur.
Waar: online via Zoom.
Gespreksbegeleiding: Ben de la Mar (Luistergoud) en Ank Jansen (Stichting In Dialoog)
Het boek: Op de website van de uitgever vind je meer informatie over het boek en kan je het bestellen (levertijd 3-5 dagen): ‘In dialoog’.
Inschrijven of vragen: ankjansen @ dagvandedialoog . nl

Brainstorm nieuwe dialoogvormen: dinsdag 18 januari

Met een Rotterdams theatergezelschap gaan we nieuwe dialoogvormen ontwikkelen. Welk gezelschap houden we nog even voor ons, maar het lijkt een mooie samenwerking te worden. We willen samen gaan leren en experimenteren. Eén dialoogvorm gaan we in de eerste maanden van 2022 al ontwikkelen. Hiervoor hebben we een brainstorm georganiseerd, met 9 deelnemers.

Dag van de Dialoog 2021

Dag van de Dialoog 2020

close

Mis geen dialoog!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.