Events

Alledaags racisme, herken je het?

BIJEENKOMST GEANNULEERD

” Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd. RADAR volgt de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Een van de aanbevelingen is om sociale contacten te beperken. RADAR vindt dat de gezondheid van bezoekers voorop moet staan en heeft om die reden besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. Mensen die zich hebben aangemeld ontvangen een e-mail en worden op de hoogte gebracht als de bijeenkomst op een later tijdstip alsnog plaatsvindt.”

Op maandag 16 maart organiseert IDEM Rotterdam, samen met Radar, Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst, Dona Daria en ons, een publieksevent in het kader van de Internationale Dag tegen Racisme in Rotterdam. Het thema is ‘Alledaags racisme, herken je het?’. De dialoog vindt plaats bij Excelsior, inloop is vanaf 13.30 uur.

Geen geplande events

Wil jij een dialoog organiseren? Neem contact met ons op via info@dagvandedialoog.nl.

Jouw event hier? Organiseer jij ook een dialoog en wil je je event op onze website plaatsen? Mail ons alle informatie via info@dagvandedialoog.nl.

Klik hier voor onze privacyverklaring. Deze is van toepassing op gebruik van onze website en social media kanalen, inschrijven voor onze nieuwsbrief en deelname aan onze events.