Lopende activiteiten

Basistraining ‘Dialoogbegeleiding’ vanaf 19 oktober

Klik hier voor meer informatie.

Netwerkbijeenkomst 16 november 2022

 

Klik hier voor onze privacyverklaring. Deze is van toepassing op gebruik van onze website en social media kanalen, inschrijven voor onze nieuwsbrief en deelname aan onze events.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten, klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Afgeronde activiteiten

Inspiratiebijeenkomst 21 september 2022

Op 21 september, van 19:30 tot 21:00 uur, organiseerden wij een inspiratiebijeenkomst voor het netwerk van Stichting in Dialoog in het Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5 te Rotterdam. Lees hier de uitnodiging. Er waren zo’n 20 personen aanwezig.

Boekbespreking ‘In dialoog’: vanaf dinsdag 27 januari 2022, 19.00 – 21.00 uur

Stichting In Dialoog en Luistergoud gaan samen een nieuw avontuur aan: de boekbespreking! In 5 bijeenkomsten bespreken we ‘In dialoog’ van Kees Voorberg en Eelco de Geus grondig met elkaar. Beide auteurs zijn expert in dialoogbegeleiding. Het boek is geschreven voor mensen die hun dialogische houding willen verdiepen en zelf een dialoog willen begeleiden. We gaan van start met minimaal 5 deelnemers.

Wanneer: januari t/m mei, elke vierde dinsdag van de maand (25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april en 24 mei), 19.00 – 21.00 uur.
Waar: online via Zoom.
Gespreksbegeleiding: Ben de la Mar (Luistergoud) en Ank Jansen (Stichting In Dialoog)
Het boek: Op de website van de uitgever vind je meer informatie over het boek en kan je het bestellen (levertijd 3-5 dagen): ‘In dialoog’.
Inschrijven of vragen: ankjansen @ dagvandedialoog . nl

Brainstorm nieuwe dialoogvormen: dinsdag 18 januari 2022

Met een Rotterdams theatergezelschap gaan we nieuwe dialoogvormen ontwikkelen. Welk gezelschap houden we nog even voor ons, maar het lijkt een mooie samenwerking te worden. We willen samen gaan leren en experimenteren. Eén dialoogvorm gaan we in de eerste maanden van 2022 al ontwikkelen. Hiervoor hebben we een brainstorm georganiseerd, met 9 deelnemers.

Dag van de Dialoog 2021

Dag van de Dialoog 2020