Netwerk

Dialoog realiseren doen en kunnen wij niet alleen! Wij doen dit samen met mensen en organisaties met hart voor Rotterdam, op die plekken en momenten waar veel wij-zij is. Ons netwerk is dus belangrijk voor ons. De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met:

Aktiegroep Oude Westen

Belasting & Douane Museum

Centrum De Middenweg

Circus Rotjeknor

Corridor

Dona Daria

DriveToConnect

Galerie Atelier Herenplaats

Hogeschool Rotterdam

Humanitas Afrikaanderwijk

Leeszaal Rotterdam West

Luistergoud

SOL

Stichting Vormingsonderwijs

Wat We Doen

Wilskracht Werkt

Wijkpastoraat Oude Westen

En vele individuele Rotterdammers!

De Stichting is een spin in het web. Maar we willen ook dat mensen uit ons netwerk met elkaar in contact kunnen komen, zonder ons. Daarvoor organiseren wij twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst én hebben we de LinkedIn-groep Dialoog010 opgericht. Via die groep kunnen dialoogfans ook met elkaar contact zoeken. Word hier lid! Wil je uitgenodigd worden voor onze netwerkbijeenkomsten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

In ons netwerk vinden het het belangrijk én leuk om met en van elkaar te leren over dialoog. Dit doen we door: 1) samen te oefenen met dialoogbegeleiding, 2) te experimenteren met nieuwe vormen of functies van dialoog, 3) samen dialoog te organiseren, 4) het delen van artikelen of bijeenkomsten over dialoog, 5) met elkaar workshops of lezingen te organiseren, 6) en er zijn vast nog meer ideeën!

We verwelkomen input van alle leden van het netwerk. Voel je vrij je vragen te stellen en met ons te delen wat je van belang vindt voor het realiseren van dialoog in Rotterdam.