Netwerkbijeenkomsten

Twee keer per jaar organiseren wij een netwerkbijeenkomst. Het doel is om samen te blijven leren over dialoog en samen initiatief te nemen tot dialoog. We voeren dus geen dialoog tijdens deze bijeenkomsten, maar werken uiteraard wel dialogisch. In 2024 vinden deze plaats op 3 juli en 27 november.

Op 3 juli 2024 bieden wij een podium aan mensen met een mooi initiatief of idee voor dialoog in Rotterdam. Bekijk hier de uitnodiging.

Programma

19.30 uur ontvangst, ontmoeting en uitwisseling
20.00 uur welkom door bestuur
20.05 uur podium voor initiatieven
20.30 uur ideeën uitwisseling
21.30 uur afsluiting en napraten
22.00 uur einde

Praktische informatie
Datum:
woensdag 3 juli 2024
Locatie:
NIVON, Dirk Smitsstraat 76, 3031XE Rotterdam
Aanmelden:
meld je via deze link aan als bezoeker of ‘meedenker/supporter’

Aanmelden om je idee of initiatief te presenteren: mail naar annavandergiessen@dagvandedialoog.nl

Graag tot dan!


Heb je een idee over de invulling van een netwerkbijeenkomst? Neem contact op met ons hallo @ dagvandedialoog . nl

 

Eerdere bijeenkomsten

Op 29 november 2023 oefenden we samen met dialoog voeren in 45 minuten. Vier dialoogbegeleiders ontwikkelden een methode en probeerden deze uit. Deelnemers gaven feedback en zo ontwikkelen we deze methoden samen verder. Lees op LinkedIn een weergave van één van de dialoogbegeleiders. Ook hierin geïnteresseerd in deze methoden? Stuur een berichtje aan ankjansen @ dagvandedialoog . nl om ernaar te vragen. Ze vindt het dan leuk om te horen waar je de 45 minuten dialoog voor in wil zetten.

Op 12 april 2023 ontmoetten we elkaar onder begeleiding van Ben de la Mar van Luistergoud, die ons in de workshop ‘Verdiepend luisteren: de verschillende lagen in een verhaal’ vertelde over de vier lagen in een gesprek. Bekijk hier hoe het was.

Op 16 november 2022 onderzochten we met dialoogfans uit Rotterdam welke dialogen het halfjaar daarna mogelijk/nodig zijn en wat een ieder daarin kan doen. We zorgen voor een gezellige en creatieve setting. De bijeenkomst vindt plaats aansluitend op de laatste bijeenkomst van de basistraining ‘Dialoogbegeleiding’. De kersverse dialoogbegeleiders kunnen zo ook kennismaken met andere dialoogliefhebbers en we hopen op deze momenten ervaringen te delen, elkaar te inspireren en samen te leren. Het was een mooie bijeenkomst!