Samen Ondernemend Leren

23 juli 2021 Uit Door Ank Jansen

Graag geven we op onze website een podium aan onze partners in Bergpolder. Deze keer staat SOL – Samen Ondernemend Leren – erop.

SOL (Samen Ondernemend Leren) is een jonge, brede welzijnsinstelling. Twee woorden kenmerken ons: passie en lef. We zijn geworteld in Rotterdam en inmiddels werkzaam in meerdere steden in Nederland. Ons werkterrein is zeer breed: van peuters tot ouderen. Onze expertises en diensten variëren zowel in doelgroepen als in leeftijden.

Wijken bouwen

Onze overtuiging is: samen durven doen! Met onze medewerkers, vrijwilligers en partners ontwikkelen we nieuwe initiatieven die bijdragen aan veilige, gezonde en kansrijke wijken.

Samen met elkaar

Samen met elkaar werken we zo aan sterke, actieve wijkcommunity’s. Waarin jong & oud samenwonen- en leven, ondernemen, van elkaar leren, hun vaardigheden inzetten en hun talenten ontwikkelen. Dat is waar SOL voor staat: Samen Ondernemend Leren.

Betrokkenheid SOL bij de dialoog

Dialoog verbindt mensen met elkaar en met de samenleving. Dialoog versterkt ook het “wij-gevoel” en kweekt begrip tussen mensen ondanks het verschil in overtuigingen en/of achtergronden. De bijdrage van SOL bij de organisatie van de dialoog is daarom vanzelfsprekend. Wij wensen de deelnemers veel plezier op 3 en 4 september. We gaan samen een mooie dag en vruchtbare dag van maken.