Terugblik Dag van de Dialoog 2019

6 december 2019 3 Door admin

Afgelopen 5 november hebben we in samenwerking met IDEM Rotterdam de Dag van de Dialoog georganiseerd op het Dakpark in Rotterdam. De opening werd gedaan door Spoken Word artiest Tomas de Pauw.

Het onderwerp: Relax, dit is Rotterdam. Een onderwerp dat ervoor zorgde dat er onverwachte ontmoetingen zijn ontstaan. Een paar reacties:

De diversiteit van de groep maakt het boeiend, nieuwsgierig naar nieuwe opvattingen en verhalen, daar groei je van. Leuk!

Er is al openheid en tolerantie voor verschillen in Rotterdam. We moeten er alleen af en toe aan herinnerd worden. Hoe bereiken we mensen die niet openstaan voor verschillen en diversiteit?

Aan het einde van de dialoog was er tijd voor een gezellig hapje en drankje. Om vooral even na te praten en de onverwachte ontmoetingen kracht bij te zetten. Dit is vastgelegd door Ashley Tavares, die dit filmpje als stageopdracht heeft uitgevoerd.

Voor 2020 zijn wij vooruit aan het plannen. Houd ons in de gaten en volg ons op Facebook of Linkedin. Wil je bijdragen aan onze activiteiten in 2020, stuur gerust een bericht met jouw ideeën naar info@stichtingindialoog.nl.