#VacatureAlert

17 december 2019 0 Door Ank Jansen

“Psssttt, hoe zat het ook alweer met…”, “Zeg, waar staat ook alweer…”, “Wanneer was ook alweer…” Zijn dit vragen die mensen vaak aan je stellen? Vind je het ook leuk om goed te weten wat er speelt en gestructureerd je werk aan te pakken? Wil je daarnaast ook nog eens bijdragen aan een mooier Rotterdam?

Dan zoeken wij jou!

De Stichting in Dialoog is een Rotterdamse stichting, die onverwachte ontmoetingen tussen Rotterdammers realiseert. Onze droom is om alle Rotterdammers in contact brengen met (on)bekenden in (onverwachte) ontmoetingen, zodat ze tot verrassende inzichten komen. We hebben hier meer dan 15 jaar ervaring in en we zien dat het werkt!

Maar we hebben hulp nodig, iemand die onze steunpilaar, regelaar, facilitator en organisator wil zijn. Kortom: een secretaris. Als secretaris:

– Plan je vergaderingen en andere meetings in
– Schrijf je een verslag bij (bestuurs)vergaderingen (eens in de 3 a 4 weken)
– Handel je post (off- en online) voor de Stichting af
– Sla je online relevante documenten op en onderhoud je het archief
– Onderhoud je contact met (potentiële) opdrachtgevers voor ‘Dialoog in Opdracht’
– Stel je offertes op voor ‘Dialoog in Opdracht’ in overleg met de projectleider en de rest van het bestuur

Daarnaast zijn we natuurlijk blij met alle andere bijdragen die zorgen voor meer onverwachte ontmoetingen tussen Rotterdammers. We hebben in 2019 een doorstart gemaakt en er zijn dus nog volop mogelijkheden om nieuwe en andere activiteiten te ontwikkelen.

We bieden je een zinvolle vrijwilligersfunctie, waar je zo’n 8 uur per maand aan kwijt bent. We werken in een klein team in het bestuur, met een grotere kring van andere vrijwilligers en bekenden. Je Rotterdamse netwerk wordt gegarandeerd uitgebreid als je met ons meedoet.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Stuur ons via info@dagvandedialoog.nl een bericht met je motivatie met kort CV waaruit je organisatorische kwaliteiten blijken. Dan hoor je van ons!